Vordens Mannenkoor sluit seizoen af in Keijenborg

Muziek Keijenborg Vorden

VORDEN/KEIJENBORG - Met het gezelligste concert van het jaar sluit het Vordens Mannenkoor op 4 juli het seizen af in Dorpshuis De Horst in Keijenborg.

Jaarlijks zoekt men voor dit concert de kernen rondom Vorden op. De leden uit Keijenborg en omgeving hebben deze keer dus een thuiswedstrijd en kunnen hun buren, vrienden en overige fans nog makkelijker meenemen naar dit concert. Het enthousiasme van de koorleden kan daarmee ook mannen over de drempel helpen om na de vakantie op de maandagavond de repetitieavonden van het koor te bezoeken. Het Vordens Mannenkoor geniet al jaren van de directie en pianobegeleiding van Christo Guenov.
Het concert beging om 20.00 uur en men kan een variatie aan bekende en verrassende stukken verwachten. Kom tijdig om verzekerd te zijn van een mooie plaats. Na afloop van het optreden is er nog gelegenheid om onder het genot van een drankje wat na te praten. De toegang is gratis, maar men kan na afloop met een vrijwillige bijdrage de waardering voor het gebodene laten blijken. Dorpshuis De Horst is te vinden aan de Sint Jansstraat 6.