Harmonie Vorden sluit muzikaal seizoen af met zomerconcert

VORDEN - De temperatuur stijgt, de zon is steeds vaker te zien en de maand juli is begonnen. Een teken dat het muzikale seizoen voor Harmonie Vorden er weer op zit. De vakantie begint na een zomerconcert op zondagmiddag 10 juli, ter hoogte van Grand Bistro de Rotonde. Aanvang van het concert is 14.30 uur.

Het was een mooi muzikaal jaar, met diverse hoogtepunten. Bijvoorbeeld het vrijheidsconcert, dat was een mooie samenwerking met verschillende Vordense verenigingen en Vordenaren. Maar ook de afsluiting van het scholenproject op de Hoge Voorde en het concert van de leerlingen op 11 juni waren zeker een hoogtepunt. Het is tof om te zien hoeveel plezier kinderen beleven aan het maken van muziek mét elkaar.

Een concert bij Grand Bistro de Rotonde is twee vliegen in één klap: genieten van de muziek en lekker op het terras zitten. Ook de jeugd komt in actie met de slagwerkgroep en het leerlingenorkest. Leuk om te weten, de leerlingen spelen ook een nummer mee met het harmonieorkest. Dat wordt een spektakel, waarbij je oren en ogen tekortkomt! Benieuwd? Van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Tot dan!


harmonievorden.nl