De exposerende kunstenaars in één beeld gevangen. Foto: PR

De exposerende kunstenaars in één beeld gevangen. Foto: PR

‘Momenten om bij stil te staan’

Cultuur Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL - Ben van de Roer en Henny en Annemieke Slokker tonen hun werk op 10 en 11 september in de Dorpskerk Hoog-Keppel. De kerk aan de Burgemeester van Panhuysbrink 11 is beide dagen open van 10.30 tot 17.00 uur.

Ben van de Roer is een kunstenaar uit Hoog-Keppel die aquarellen maakt van de zee en strandgezichten: “Licht, golven, wolken en verweerde strandpalen worden een ‘stil-leven’. En van versleten theedoeken in allerlei opstellingen: ‘de schoonheid van het verval’.

Autodidact fotografen uit Doesburg Henny en Annemieke Slokker laten onder het motto ‘een kleurrijke wereld’ foto’s zien die zij tijdens hun vele verre reizen hebben gemaakt. Hun ontmoetingen met prachtige mensen en dieren hebben zij vastgelegd. De foto’s zijn gemaakt in Vietnam, India, Oeganda en in Nederland in nationaal park Weerribben. De thema’s die worden getoond, zijn portretten, natuur, dieren en het dagelijks leven. Afgelopen zomer reisde Henny nog voor een eigen ontwikkelingsproject naar Midden Oeganda. “Het is een voorrecht om te zien en ervan te leren hoe tevreden en gelukkig mensen daar, zonder veel bezit, kunnen zijn.”


dorpskerkhoogkeppel.nl