Jong geleerd, is oud gedaan: bovenstaande foto is gemaakt door de jongste van de Gelderse natuurfotografen, Rein van Druten, 8 jaar oud.
Jong geleerd, is oud gedaan: bovenstaande foto is gemaakt door de jongste van de Gelderse natuurfotografen, Rein van Druten, 8 jaar oud.

Expositie Gelderse natuurfotografen in Vordense dorpskerk

Cultuur Vorden

VORDEN - De jaarlijkse expositie van de Vrienden van de Gelderse Natuurfotografie vindt ook dit jaar plaats in de monumentale dorpskerk van Vorden aan de Kerkstraat 2-4. Het fotografisch en kunstzinnig niveau van de achtendertig voor deze expositie geselecteerde werken is hoog. De expositie is vanaf 5 september tot en met 17 september dagelijks van 11.00 tot 16.45 uur te bezichtigen, op de zondag echter van 13.00 tot 16.45 uur. De toegang is gratis.

De Vrienden van de Gelderse Natuurfotografie hebben één gemeenschappelijke passie. Ze zijn stuk voor stuk enthousiaste amateurnatuurfotografen die grote en kleine schatten die de natuur te bieden heeft, vastleggen.
Dagelijks zijn een of meer fotografen van de Gelderse Natuurfotografie aanwezig om vragen te beantwoorden en, aan wie daar behoefte aan heeft, iets over de foto’s of de fotograaf te vertellen.

Niet alleen de foto-expositie maar ook de dorpskerk zelf is een bezoek waard in het kader van de Open Monumentendagen op 10 en 11 september.
De eerste bouw van de kerk, ook wel de Antoniuskerk, dateert uit 1235. Het interieur kent verrassende details.