Banenmarkt SafanDarley

LOCHEM - Heb je affiniteit met techniek, wil je verder kijken dan je huidige baan, of verder ontwikkelen? Bezoek dan de SafanDarley banenmarkt op donderdag 22 september in Lochem tussen 16.00 uur en 19.00 uur, Kwinkweerd 11 in Lochem.

SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en realisatie van kantpersen, scharen en robotica oplossingen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment. SafanDarley heeft vier vestigingen wereldwijd, waarvan twee productievestigingen in Nederland (Lochem en Eijsden). Er werken in totaal 200 medewerkers. De medewerkers vertellen graag alles over de verschillende machines, vacatures en de organisatie. Daarnaast komt men van alles te weten over hun innovatieve producten en oplossingen door een bezoek te brengen aan de showroom en een rondleiding door de productie.
Weten of werken bij SafanDarley bij jou past en de organisatie wellicht de perfecte vacature heeft? Kom dan langs. Aanmelden is niet nodig. Nieuwsgierig naar de vacatures? Zie: SafanDarley.com.