Lezing Digitale Onrust door SeniorWeb

DOETINCHEM - SeniorWeb Doetinchem organiseert in samenwerking met Bibliotheek West-Achterhoek al jaren cursussen die computergebruik door 50-plussers ondersteunen. Het cursusseizoen najaar 2022 gaat zoals gebruikelijk van start met een gratis toegankelijke lezing op dinsdag 20 september. Het onderwerp van deze lezing is Digitale Onrust.

In 2022 is er veel aandacht voor alle mogelijke vormen van digitale fraude. Tijdens de lezing besteden de docenten van SeniorWeb aandacht aan deze problematiek waar vaak ouderen het slachtoffer van zijn. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en het is goed om ook vragen en onzekerheden van anderen te horen. De lezing op dinsdag 20 september vindt plaats in de Brewinczaal bibliotheek Doetinchem, IJsselkade 13. Er is een ochtendlezing van 10.00 tot 11.30 uur en een middaglezing van 13.30 tot 15.00 uur. Deelname is gratis. In verband met het beperkte aantal deelnemers is aanmelding vooraf noodzakelijk. Reserveren kan via de website van Bibliotheek West-Achterhoek of via de klantenservice (0314 - 333 445).

Vanaf 4 oktober a.s. staan de volgende SeniorWeb-cursussen gepland: Basiscursus Windows 10, Windows 11 voor overstappers, Orde op uw PC en back-up, omgaan met de Ipad en een basiscursus Macbook. Informatie en inschrijving via de site van Bibliotheek West-Achterhoek. 


bibliotheekwest
achterhoek.nl