Schilderen als Corneille en na workshop met kunstwerk naar huis

RUURLO –  Docente Ineke van Schijndel geeft zaterdag 15 oktober om 10.00 en 13.30 uur workshops 'Schilderen als Corneille' voor beginners en gevorderden in het atelier van de KunstKring Ruurlo (KKR). De workshops duren twee en een half uur.

Altijd al geboeid geweest door de schilderijen van de Cobragroep van kunstenaars als Karel Appel, Constant en Corneille? En zelf ook altijd al eens zo’n schilderij willen maken? Ineke van Schijndel helpt bij het maken van het ontwerp en met de techniek. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers met een prachtig zelfgemaakt kunstwerk naar huis. Door de vrolijke kleuren, het eenvoudige ontwerp en de speelse vormen spreken de werken van Corneille een groot publiek aan. 

Iedereen kan meedoen, jong en oud, beginners en gevorderden. Graag bij aanmelding vermelden voor welke van de twee men zich opgeeft. Wie zich met een groepje aanmeldt, graag even de namen vermelden. In de prijs van de workshop (35 euro) is koffie, thee en het gebruik van verf, kwasten en één doek van 20 x 20 cm inbegrepen. 

Herfstvakantie
Voor kinderen die samen met vader, moeder, oma of opa willen deelnemen, organiseert KKR in de herfstvakantie op 26 oktober om 10.00 en om 13.30 uur de speciale 'familie'variant van deze workshop.

Voor meer informatie en aanmelden zie de website. 


www.kunstkringruurlo.nl/cursussen