Boetseren en schilderen in het Open Atelier op de vrijdagmiddag. Foto: Hans Wielakker
Boetseren en schilderen in het Open Atelier op de vrijdagmiddag. Foto: Hans Wielakker Hans Wielakker

Open Atelier boetseren en
schilderen

RUURLO - Op vrijdag 23 september gaat Open atelier schilderen en boetseren weer van start in het atelier van Kunstkring Ruurlo aan de Nieuweweg 5 in Ruurlo. Het atelier staat elke vrijdag open van 13.30 tot 15.30 uur voor mensen die in een gezellige sfeer hun hobby willen uitoefenen.

Mensen die al langer schilderen en/of boetseren kunnen in het atelier van de KunstKring hun hobby uitoefenen. Dat gebeurt in een ontspannen sfeer zonder docent. Van de deelnemers hoorde KunstKring Ruurlo altijd dat er een fijne sfeer hing omdat het aanstekelijk en inspirerend werkt om samen creatief bezig te zijn. En voor veel mensen is het een stok achter de deur om tenminste één keer per week tijd aan haar/zijn hobby te besteden.

Men schrijft zich in één keer in voor acht middagen. De kosten zijn 40 euro (exclusief materiaal). Alleen bij voldoende aanmeldingen gaat Open Atelier door. 

Wekelijks: op vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur op vrijdag 23 september, 7, 14, 21 oktober, 4, 11 en 18 november, 2 en 9 december.