Alsnog sponsoractie Kringloopwinkel De Werf

VORDEN - Het is alweer bijna twee en een half jaar geleden dat stichting Veilingcommissie Vorden een sponsoractie heeft gehouden. De laatste sponsorcheques werden in mei 2019 uitgereikt op de meimarkt.

Vanwege corona (en daarmee samenhangend de financiële situatie van de kringloopwinkel) was het in 2020 en 2021 niet mogelijk een sponsoractie te houden. Zelfs begin dit jaar (toen corona nog ‘welig tierde’) durfde het bestuur het nog niet aan een sponsoractie (die normaal in het voorjaar wordt gehouden) te organiseren.
Omdat de economische situatie in Nederland (en dus ook in Vorden) dit jaar is verslechterd én de kringloopwinkel weer voldoende ‘financieel vlees op de botten’ heeft, is besloten dit jaar alsnog een sponsoractie te houden.
Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld een sponsorbijdrage aan te vragen bij stichting Veilingcommissie Vorden. De spelregels voor deze sponsorverzoeken worden vermeld op de website. Het is belangrijk eerst deze spelregels te lezen!

De sponsorverzoeken kunnen tot uiterlijk 30 oktober worden ingestuurd via sponsoractie@veilingcommissie.nl. Op de nieuwjaarsreceptie van De Werf, die op 7 januari wordt gehouden, zal worden bekendgemaakt welke organisaties, verenigingen en projecten door de veilingcommissie worden ondersteund.


veilingcommissie.nl