Walk&Talk voor werkzoekenden

DOETINCHEM – Ben je op zoek naar een (volgende) baan en kun je wel wat hulp gebruiken of help je graag anderen? Kom dan naar de Walk&Talk-bijeenkomsten die worden georganiseerd door Bibliotheek West-Achterhoek. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 29 september in de Bibliotheek Doetinchem, IJsselkade 13, van 10.00 tot 11.30 uur.

Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden ben je altijd welkom! Het maakt niet uit hoe lang je al op zoek bent naar werk, wat voor werk je zoekt of hoe oud je bent. Bij Walk&Talk krijg je de ene keer inspiratie van een gastspreker, de andere keer wellicht een handige tip van één van de deelnemers.
Het thema van deze bijeenkomst is ‘De tip van deelnemer'. Heb jij een goede tip of een ervaring die je graag met anderen wil delen? Sluit dan aan bij deze Walk&Talk. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je geen tip hebt maar contact wil met je collega-werkzoekenden. Er is geen gastspreker maar we gaan informeel met elkaar in gesprek en wie weet kan een ander meedenken bij jouw zoektocht naar werk.
Dus kom op 29 september naar de bibliotheek in Doetinchem voor informatie en een gezellig gesprek, om tips uit te wisselen en je netwerk uit te breiden.
De toegang is gratis en aanmelden (niet verplicht maar wel gewenst) kan via de agenda op de website www.bibliotheekwestachterhoek.nl, mailen naar info@bibliotheekwestachterhoek.nl of bellen met de klantenservice: 0314-333445.


bibliotheekwest
achterhoek.nl