Help vogels de winter door én steun Scouting Vorden. Foto: PR

Help vogels de winter door én steun Scouting Vorden. Foto: PR

Vordense scouts op pad met vogelvoer

VORDEN - De Vordense Scoutinggroep David G. Alford houdt op zaterdag 26 november de jaarlijkse vogelvoeractie, in samenwerking met Welkoop.

De verschillende speltakken van de groep gaan in Vorden en Wichmond langs de deuren om pakketjes vogelvoer aan de man te brengen. Hiermee helpt de koper niet alleen de vogels de winter door, maar steunt hij ook Scouting Vorden. Scouting is al ruim 75 jaar actief in Vorden en biedt uitdagende activiteiten in en rondom het bos aan de Hilverinkweg.

Om onderhoud, uitbreiding en activiteiten mogelijk te maken is de vogelvoeractie van Welkoop en Scouting een welkome bron van inkomsten. Jeugdleden en leiding hopen dan ook, dat de bevolking van Vorden en Wichmond ook nu weer meedoet. Ondanks de gestegen prijzen heeft de scoutinggroep besloten om de verkoopprijs opnieuw op 5 euro te houden. Contant geld klaarleggen voor de actie wordt door de scouts gewaardeerd.

Wie de scouts mist of toch graag digitaal wil betalen kan dat doen bij de stand bij de Welkoop, tussen 10.00 en 14.00 uur. Meer informatie over Scouting David G. Alford is te vinden op de website van de vereniging.


www.dga-vorden.nl