Adventsconcert op Woonerf Luscinia met Wings

HENGELO - Op vrijdagavond 2 december zal er in de nieuwe kantine van Woonerf Luscinia een adventconcert gegeven worden. Woonerf Luscinia is een kleinschalig woonzorgproject aan de Lankhorsterstraat 21 in Hengelo, met woon- en werkplekken voor mensen met een verstandelijke beperking. Afgelopen jaar is deze kantine verbouwd. Aanvang concert: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Ook de zaal is geheel vernieuwd. Zodra deze helemaal klaar is kunnen er weer dagbestedingsactiviteiten worden aangeboden en andere activiteiten. Met de opbrengsten van deze activiteiten kan men het gebouw verder afwerken.

Het adventconcert is het eerste officiële concert en zal verzorgd worden door het vierstemmige vrouwenkoor Wings. Zij brengen de mooiste advents- en kerstmuziek uit alle werelddelen. De geweldige akoestiek van deze nieuwe zaal van Woonerf Luscinia maakt dat hun gezang nóg mooier zal klinken.

De opbrengst van het concert, entree is 15 euro, is voor het afbouwen van de keuken in de zaal. Graag opgeven via 06 - 42163672.