45ste Oliebollenactie Harmonie Vorden

VORDEN - Vrijdag 9 en zaterdag 10 december wordt de jaarlijkse oliebollenactie van Harmonie Vorden gehouden. Eén ding is zeker, dit jaar is het alweer de 45ste editie en kan er dus gesproken worden van een vaste traditie in Vorden. 

Ook dit jaar heeft Harmonie Vorden weer ruimschoots medewerking van Bakkerij Joop Bruggink, daar is de vereniging ontzettend blij mee. Alle arbeid wordt geleverd door eigen leden en trouwe bakploegmedewerkers. Nadat de oliebollen zijn gebakken en zorgvuldig zijn ingepakt, worden deze naar het Kulturhus gebracht, waar vanuit de SooS de oliebollen huis-aan-huis verkocht worden door leden op vrijdag 9 december en zaterdag 10 december. Er kan contant betaald worden, maar er kan ook met een smartphone betaald worden door de QR-code te scannen die de verkopers bij zich hebben. 

Verzekerd willen zijn van die heerlijke oliebollen? Haal ze dan af op vrijdag 9 december bij het Kulturhus (vanuit de SooS). Pinnen is mogelijk. Komt afhalen niet uit? Dan is het mogelijk om te bestellen via de website van Harmonie Vorden. Let op, bestellen kan tot uiterlijk 7 december 20.00 uur en de oliebollen worden op vrijdag of zaterdagochtend bezorgd.
De opbrengst van deze actie wordt door Harmonie Vorden gebruikt voor de aanschaf van instrumenten, bladmuziek en de opleiding van leerlingen. Een shirt-, team- of veldsponsor is niet mogelijk bij een muziekvereniging, Harmonie Vorden stroopt daarom extra de mouwen op door diverse acties te organiseren. Op deze manier kan de vereniging actief blijven deelnemen aan het dorpsleven in en rondom Vorden.

En actief is de vereniging: op kerstavond speelt Harmonie Vorden tijdens de kerstnachtdienst, op vrijdag 16 december speelt de jeugd tijdens de Herdertjestocht en op zaterdag 17 december is de jeugd van Harmonie Vorden ook aanwezig op de kerstmarkt.

Meer weten over Harmonie Vorden? Neem eens een kijkje op de site of op sociale media.


harmonievorden.nl