De werkgroep van de Kunst4daagse Bronckhorst. Foto: PR

De werkgroep van de Kunst4daagse Bronckhorst. Foto: PR

Inschrijving Kunst4daagse Bronckhorst 2023 is geopend

Cultuur Bronckhorst

BRONCKHORST - Vanaf nu is de inschrijving geopend voor de komende Kunst4daagse Bronckhorst. In het voorjaar van 2023 is de vijftiende editie van de Kunst4Daagse vanaf Hemelvaartsdag 18 mei tot en met zondag 21 mei.

Er zijn vier (fiets)routes die de bezoekers langs de exposities van circa 100 deelnemende kunstenaars brengen. De deelnemende kunstenaars, amateurs en professionals, brengen uiteenlopende vormen van kunst en technieken. Van hyperrealistisch tot abstract, schilderijen, beelden, sierraden en objecten. Als expositieruimte is er grote diversiteit: tuin, carport, stal, werkplaats, buurthuis, kerk en atelier. En dat allemaal in het prachtige landschap van de gemeente Bronckhorst.

Kunstenaars en -makers worden uitgenodigd zich in te schrijven voor de vijftiende editie en er samen een mooi lustrum van te maken. Deelnemers van het eerste uur zijn natuurlijk meer dan welkom. Let op: de inschrijving sluit op zondag 15 januari. Het inschrijven gaat via de website onder het kopje meld me aan.

Er vindt geen ballotage plaats voor deelname aan de Kunst4daagse en daarmee is zowel de amateur als professionele kunstenaar uitgenodigd om zich in te schrijven. Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het regelen van een geschikte expositielocatie in de uitgebreide gemeente Bronckhorst, het inrichten van de eigen expositie en een professionele presentatie van het werk. De kunstenaars worden verwacht aanwezig te zijn tijdens de expositie om bezoekers te ontvangen, het werk toe te lichten en eventueel een demonstratie te geven.

De werkgroep Kunst4daagse is nog op zoek naar versterking. Wil je bijdragen stuur dan een mail naar info@kunst4daagsebronckhorst.nl voor meer informatie.

Op de website van de Kunst4daagse onder de kop nieuws is de brochure van 2022 te zien voor een indruk.


kunst4daagsebronckhorst.nl

De deelnemende kunstenaars zijn aan de Kunst4daagse vlag te herkennen. Foto: PR