Afbeelding

Verzoek om uw bezorgklacht te melden op bezorgklacht.nl

VORDEN - Achterhoek Nieuws, de uitgever van onder andere Contact Bronckhorst Noord, ontvangt berichten dat de kwaliteit van de bezorging te wensen overlaat. Het voltallig team van Achterhoek Nieuws, samen met de correspondenten zetten zich elke week in om interessante kranten uit te geven. We willen kwaliteit leveren van A tot Z, van de geschreven tekst tot aan de gedrukte krant op de mat. Als het in de laatste schakel van de keten niet goed gaat, dan zit dat ons ontzettend dwars.

Om meer grip te krijgen op de kwaliteit van de bezorging, heeft Achterhoek Nieuws de site www.bezorgklacht.nl ingericht. Snel en eenvoudig kan via deze site melding worden gemaakt als de krant niet is ontvangen. De bezorgklacht komt dan zowel binnen bij de uitgever als bij de verspreider.
Als u dit aangeeft, dan ontvangt u de week erop automatisch een bericht met de vraag of de krant is ontvangen. Uw antwoord wordt vervolgens vermeld bij de opgegeven klacht.

U helpt ons door de bezorgklachten door te geven, dan kunnen wij er met de verspreider aan werken om de kwaliteit te verbeteren.

Tegelijk met de site voor de bezorgklachten is www.afgiftepunten.nl ingericht. Als de krant niet is bezorgd en wilt de krant zelf ophalen, dan vindt u via www.afgiftepunten.nl de dichtstbijzijnde afgiftepunt.


Team Achterhoek Nieuws