Maak kans op prijzen met goed gescheiden pmd

Algemeen

ROVA houdt winactie

REGIO - Wie het afval goed scheidt, kan meedoen aan de winactie van ROVA en Klaas van Kruistum. Men maakt kans op mooie prijzen. En het enige dat men hiervoor hoeft te doen, is een speciale sticker op één van lege en goed gescheiden pmd (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons) te plakken.

Wie mee wil doen, kan een stickervel aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. Ieder vel bevat zes stickers waar deelnemers hun contactgegevens op kunnen schrijven. Plak een sticker op lege pmd-verpakkingen en gooi deze daarna gewoon bij het overige pmd. Let op dat deze lege pmd-verpakking(en) tijdens de pmd-inzamelingsperiode tussen 23 mei en 17 juni in de pmd-container of -zak terecht komen. In deze periode halen medewerkers van Rova de winnende verpakkingen van de lopende band bij de sorteerinstallatie.
Er worden tien verpakkingen van de band gepikt. Degenen van wie de verpakking geselecteerd wordt, wint een bon van 100 euro, te besteden bij webshop Verdraaid Goed Product.

Deel je pmd
Maak nog gauw een leuke foto van de pmd-verpakking met sticker voordat deze in de container of zak gaat. Deel de foto op social media met #RecyclenmetKlaas.

Recyclen met Klaas
In de voorlichtingscampagne recyclen met Klaas, zoekt Klaas van Kruistum uit wat er met zijn afval gebeurt. Hij begint met pmd. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis in de keuken ontstaat en ontdekt welke weg het aflegt voordat er een nieuw product van wordt gemaakt. Op www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kan iedereen zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden ook gescheiden blijft.