Afbeelding

Vacature voor vrijwilligers

Maatschappij

WINTERSWIJK - Het vrijwilligerspunt is in de vakantieperiode van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 augustus gesloten. Het Vrijwilligerspunt, het Samenrijderspunt en het Kluspunt zijn telefonisch en per mail wel bereikbaar. Bel voor informatie het centrale telefoonnummer 0543-200026 of stuur een mail naar info@vpwinterswijk.nl Voor meer informatie over Vrijwilligerswerk bezoek de website van het vrijwilligerspunt www.vpwinterswijk.nl.

Vlogtalent gezocht
Ben of ken jij een sprankelend vlogtalent dat niet vies is van een beetje spotlight en vind je het leuk om ervaring op te doen als vlogger bij het vrijwilligerspunt? Laat het ons dan weten en wie weet zijn dit jouw eerste stappen als ‘influencer’. We zijn namelijk op zoek naar een vlogger die het leuk vindt om voor ons content te schieten. In jouw vlog geef je een kijkje achter de schermen van vrijwilligerswerk vraag je naar de mening van andere vrijwilligers en laat je zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn, je geeft een kijkje in de keuken van vrijwilligerswerk, verzin het maar…
Iets voor jou?
Bekijk dan snel of jij in het plaatje past: Je bent tussen de 14 en 25 jaar. Je vindt het leuk om te vloggen. Je hebt een vlotte babbel. Je vindt het leuk om video’s te monteren en je hebt hier al enige ervaring in.
Wat krijg je ervoor terug?
Je wordt officieel vrijwilliger van het vrijwilligerspunt, krijgt een berg aan ervaring een en 1 klap een groot bereik. Word jij onze vlogger? Laat even een berichtje achter op onze site en we nemen contact met je op. Mailen mag natuurlijk ook info@wuhwinterswijk.nl of bel met 0653 2097148Bovenkant formulier

Sportieve vrijwilligers gezocht!
AZC Winterswijk zoekt gezellige en sportieve vrijwilligers voor de doordeweekse avonden of weekenden! Kan jij jezelf vinden in de kwaliteiten: gezellig, creatief, sportief en ondernemend?
Dan heeft het AZC jou nodig!
Vanuit het AZC werkt men met veel vrijwilligers die het hart op de juiste plaats hebben voor hun medemens. Er is veel vraag naar activiteiten voor de (jong) volwassenen op locatie. Het AZC heeft zowel doordeweeks als in het weekend weinig tot geen activiteiten voor de vluchtelingen. Hier wil men graag verandering in brengen.
In overleg met jou en andere vrijwilligers kiest men een geschikte week(end)dag uit en worden de tijden onderling afgestemd. Denk jij dat jij het in je hebt om vrijwilliger te worden bij het AZC?
Reageer dan op deze vacature! Echter kan je alleen als vrijwilliger starten als je een VOG kunt aanvragen. Deze wordt uiteraard vergoed door het AZC. Ervaring: Op dit moment beschikken we over een grote groep vrijwilligers die zich inzetten voor de bewoners op het AZC en die je wegwijs zullen maken.