Tijdelijke aanpassing dienstregeling Achterhoek WEEK verlengd

Algemeen

ACHTERHOEK - De tijdelijke aanpassing van de treindienstregeling van Arriva in de Achterhoek wordt met 1 week verlengd en duurt tot en met donderdag 14 juli. De aanpassingen zijn nodig omdat er sprake is van een beperkte inzetbaarheid van machinisten. Vanaf vrijdag 15 juli wordt de reguliere dienstregeling weer gereden.
Arriva doet er alles aan om voor de reizigers onaangename verrassingen te voorkomen en daarom is besloten om al van tevoren enkele ritten te laten vervallen en niet pas op het laatste moment. Tot en met donderdag 14 juli vervallen er verspreid over de dag enkele ritten op de trajecten Zutphen-Winterswijk, Zutphen-Apeldoorn en Arnhem-Winterswijk. Arriva garandeert dat in ieder geval altijd een keer per uur een trein rijdt op genoemde trajecten.

Reisinformatie
Arriva adviseert reizigers altijd voor meer informatie te kijken op www.arriva.nl/dienstregeling. De aangepaste dienstregeling is verwerkt in de reisplanners. Arriva adviseert reizigers op de dag zelf de reis te plannen voor de meest actuele reisinformatie. De hele reis van deur tot deur, kan vooraf worden gepland en betaald via de glimble app van Arriva. (te downloaden via www.glimble.nl).