Grievink en Prinsen hebben de snelste duif

Algemeen

WINTERSWIJK - De leden van postduivenvereniging de Gevleugelde Vrienden hebben afgelopen weekend met hun duiven deelgenomen aan twee vluchten Issoudun en Tongeren. De afstand bedroeg respectievelijk 655km en 155km. Aan de vlucht van Issoudun werd door negen liefhebbers deelgenomen met in totaal 83 duiven. Aan de vlucht van Tongeren werd door 16 liefhebbers deelgenomen met in totaal 195 duiven. De eerste tien van de uitslag van Issoudun in Winterswijk: 1. Eric Prinsen, 2. 4. 5. en 9. R. Theling, 3. en 7. Gerben Grievink, 6. Maarten van Egmond, 8. en 10. Danny Frenken. De eerste tien van de uitslag van Tongeren in Winterswijk: 1. 3. 5. en 6. Gerben Grievink, 2. 4. en 9. Eric Prinsen, 7. Wim Mielekamp, 8. Maarten van Egmond en 10. Hans Lansink. 

De einduitslag van het Midfond kampioenschap: onaangewezen: 1. Danny Frenken, 2. Dick van Kouteren en 3. Franz Schmaeing. Aangewezen: 1. Hans ter Haar, 2. Danny Frenken en 3. Eric Prinsen. Duifkampioen: Dick van Kouteren.

De einduitslag van het Dagfond kampioenschap: onaangewezen: 1. Eric Prinsen, 2. R. Theling en 3. Danny Frenken. Aangewezen: 1. Gerben Grievink, 2. Danny Frenken en 3. R. Theling. Duifkampioen: Danny Frenken.