Activiteiten tijdens de Kliederkerk

‘Messy Church’ voor iedereen in Bronckhorst

HENGELO – Zondagmiddag 12 februari staat een nieuwe Kliederkerk op het programma. Deze is van 14.30 tor 16.30 uur in de Remigiuskerk in Hengelo, de grote kerk.

Anders dan de titel misschien doet vermoeden is de Kliederkerk niet alleen voor kleine kinderen. Kliederkerk is een vertaling van ‘Messy Church’ en staat voor een vorm van kerk zijn op een laagdrempelige manier voor jong en oud.
Dus een uur lang in de bank zitten om te luisteren is er niet bij. Samen met je gezin, familie, vriendjes, vriendinnetjes of wie je ook meeneemt ga je aan de slag. Er is keuze uit zo’n tien tot twaalf onderdelen.
Sommige activiteiten duren kort, anderen langer. Lekker bewegen en actief zijn, bouwen, creatief, praten, allerlei soorten activiteiten komen voorbij en je mag zelf kiezen wat je gaat doen.

De starten is om 14.30 uur met een korte viering van maximaal vijftien minuten, daarna een ruim uur om alle activiteiten te ontdekken en aan de slag te gaan. De afsluiting is het laatste half uur met wat drinken met lekkers, waar ook alle tijd is voor een gesprek. Om 16.30 uur wordt opgeruimd voor het naar huis gaan.

Welkom ook aan de mensen uit de gemeente Bronckhorst buiten de dorpen Hengelo en Keijenborg. Jong en oud is welkom om samen te vieren, ontdekken én te eten. Vooral voor dat laatste is het fijn om een indicatie te hebben hoeveel personen er aanwezig zijn. Aanmelden is daarom fijn. Stuur een e-mailtje dat je er graag bij bent én met hoeveel volwassenen en kinderen. Dat kan naar kliederkerkhengelokeijenborg@gmail.com 

Het voorbereidingsteam: Ans, José, Jenny, Marjan, Jenny, Mitscha, Jansje, Liesbeth, Gerry en Rineke zien je graag! Neem opa, oma, neefje, nichtje, vriendje of vriendinnetje gerust mee.