Omdenkshow op de algemene ledenvergadering Kruiswerk

ULFT/REGIO - Kruiswerk Achterhoek en Liemers  houdt donderdag 15 juni zijn jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Leden zijn welkom vanaf 18.30 uur in de Rabobankzaal van DRU Industriepark in Ulft. Aansluitend start de leerzame en humorvolle Omdenkshow.

Deze populaire voorstelling laat in een mix van theater, cabaret en voordracht de voordelen van omdenken zien. Jeanette Mertens, regiomanager bij Kruiswerk Achterhoek en Liemers: "Met omdenken leer je op een andere manier met problemen omgaan en ze meer als kansen voor nieuwe mogelijkheden te zien. We zien bijvoorbeeld vandaag de dag steeds meer mensen worstelen met het feit dat ze zelf meer moet regelen om praktische hulp of zorg te organiseren. Niet alleen voor zichzelf, ook voor een ander. Wellicht dat omdenken kan helpen om op een andere manier te denken en doen, waardoor er nieuwe oplossingen ontstaan. Als Kruiswerk denken we dat kunnen omdenken in sommige gevallen het verschil kan maken tussen omvallen of blijven staan."

Tijdens de ALV zelf bespreken bestuur en leden de resultaten van de vereniging over 2022 en de plannen voor de toekomst. Ook laten de Kruiswerk- en Zlimthuis-experts wat praktische mogelijkheden zien, die het Kruiswerk biedt. Voor leden is de ALV dé plek om vragen te stellen en mee te praten. Het programma ziet er als volgt uit: van 18.30 tot 19.30 uur is de algemene ledenvergadering; van 19.30 tot 20.00 uur is het pauze met koffie, thee en wat lekkers; vanaf 20.00 tot 21.15 uur is de Omdenkshow, vanaf 21.15 kan men napraten tot circa 22.00 uur.

Aanmelden voor de ALV en de Omdenkshow is nodig en uitsluitend voor leden. Dit kan via de site van Kruiswerk: www.kruiswerk.nl/ALV of bel de ledenservice via tel. 0314 – 357 430. Er kunnen twee personen per lidmaatschap mee.