Voorjaarsverkoop Tesselschade

VORDEN - Tesselschade Afdeling Deventer en Omstreken houdt weer haar voorjaarsverkoop. Op zaterdag 23 maart van 10.30 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom bij Hotel Bakker, Dorpsstraat 24 in Vorden.

De voorjaarsverkoop biedt een scala aan keuzes, van decoraties voor een feestelijke Paastafel tot leuke geschenken voor thuis en in de tuin, waaronder windlichten en vogelhuisjes. Ook wordt er gedacht aan de jongsten, met de beroemde smockjurkjes en slaaphazen in de collectie. Daarnaast worden er handgemaakte sjaals, tassen en hoeden aangeboden.

Tesselschade, opgericht in 1871, is de oudste vrouwenvereniging van Nederland met 22 afdelingen verspreid over het land. De besturen van deze afdelingen worden volledig bemand door vrijwilligers. De vereniging ondersteunt vrouwen via haar Studiefonds, die zelf niet over voldoende middelen beschikken om een opleiding te volgen, door bij te dragen aan studiekosten. Bovendien biedt Tesselschade vrouwen de kans om handgemaakte artikelen te produceren, die zonder winstoogmerk worden verkocht, en bevordert zij het behoud van handwerktechnieken.

De vereniging steunen kan door aankopen te doen en of lid te worden. Voor meer informatie, zie de website: www.tesselschade.nl.