Dirk Vermeij. Foto: PR

Dirk Vermeij. Foto: PR

Tweede Gravin's Sunday Sounds

VORDEN - Op zondag 7 april om 16.00 uur staat de tweede editie van de Gravin’s Sunday Sounds gepland, met niemand minder dan Dirk Vermeij.

Dirk Vermeij, ook wel bekend als 'Mr. Rock&Roll himself', zal tijdens het evenement zijn bijzondere talenten op het gebied van gitaar en zang laten zien. Zijn stem wordt omschreven als oprecht en uniek, terwijl zijn gitaarspel zowel ingetogen als krachtig rockend is. Naast zijn muzikale vaardigheden is Dirk ook een ervaren producer en geluidstechnicus, waardoor hij een echte allrounder is in de muziekwereld.

In de intieme setting van de Gravin van Vorden komt Dirk bijzonder goed tot zijn recht. Met zijn vertolking van verschillende nummers weet hij het publiek te betoveren. Dirk is onder andere bekend van zijn tijd bij bands als Herman Brood & The Wild Romance, Raw Medicine en The Unoriginals. Als langdurige 'vriend van de Gravin van Vorden' is hij geen onbekende in deze locatie, waar hij eerder al optredens verzorgde in besloten kring.

Tijdens het optreden kunnen bezoekers een gevarieerd repertoire verwachten, met nummers van The Eagles, The Wild Romance, Fleetwood Mac en The Unoriginals. Kortom, het belooft een prachtige middag vol muzikaal genot te worden in Vorden.

Entree 10 euro (inclusief 1 consumptie).