KORT

Verbouwing Bibliotheek Vorden

VORDEN - De bibliotheek in Vorden gaat verbouwen en krijgt een nieuw jasje. Daarom is de bibliotheek in het Kulturhus gesloten van 4 april tot en met 23 april.

Naast een nieuwe inrichting wordt tevens de collectie uitgebreid met C en D boeken voor de jeugd vanaf 13 jaar én worden er twee werk/studeer plekken gerealiseerd. 

Gedurende deze periode is het niet mogelijk om boeken in te leveren of gereserveerde boeken op te halen.


Op de koffie in de Dorpskerk

VORDEN - Op Goede Vrijdag 29 maart zal tijdens de weekmarkt de Dorpskerk van 10.00 uur tot 12.00 uur open zijn via de deur aan de Dorpsstraatzijde. 

Bezoekers worden gastvrij ontvangen door de Evangelisatiecommissie met koffie en thee en met iets lekkers erbij en er is tijd voor een praatje of gewoon even op adem komen en in alle rust genieten van het fraaie interieur van de Dorpskerk.

 Kinderen kunnen onder andere zich vermaken met kleurplaten. Van harte welkom!


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 21 maart was er weer een speelavond van de competitie 2023-2024 van Bridgeclub Bronkhorst in zaal Den Bremer te Toldijk. De uitslag van de speelavond was als volgt.

ULijn A:   1. Dinie Hartelman en Bert Botschuyver 68,33%, 2. Hans Jansen en Ab Boers 56,25%, 3. Sandra Jurriens en Gert Hiddink 53,75% . Lijn B: 1. Svatja en Jirka de Wolf 60,58%. 2. Erica en Theo Schut 58,50%. 3. Paulien Gasseling en Mini Peters 56,83%. 

De volgende speelavond is op donderdag 28 maart. Kijk voor meer informatie over de bridgeclub op 7072.bridge.nl