Carmen Vliem, Daniëlle van Emous en Marianne van der Voort. Foto: Bernadet te Velthuis
Carmen Vliem, Daniëlle van Emous en Marianne van der Voort. Foto: Bernadet te Velthuis

Kapsalon Pure Hair by Daan opent in Vorden

Algemeen

Vorden – "Fijn dat er weer meer reuring komt", zo reageerde Marianne van der Voort van Salon Marianne in Vorden enthousiast nadat Daniëlle van Emous had geïnformeerd naar het huren van een deel van het pand voor een nieuw te openen kapsalon en de afspraken rond waren. Daniëlle: "Een nieuwe uitdaging, voor mezelf beginnen met een kapsalon in Vorden, spookte al een tijdje door mijn hoofd. En steeds als ik door het dorp langs het pand aan de Dorpsstraat 30 reed, dacht ik 'wat jammer dat het leegstaat'." Maar niet voor lang meer, want per 1 december opent de kersverse onderneemster hier haar nieuwe kapsalon Pure Hair by Daan.

Door Bernadet te Velthuis

Na maar liefst vierentwintig jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse kapsalons in Hengelo (GLD) en Apeldoorn, is het voor Daniëlle tijd voor een volgende stap. "Ik wil meer en had behoefte om te groeien in mijn vak. Bovendien zijn de kinderen nu oud genoeg, dus was dit het juiste moment om deze nieuwe weg in te slaan." Carmen Vliem uit Vorden, derdejaars stagiaire aan de kappersopleiding, zal Daniëlle hierbij parttime gaan ondersteunen. Zij zal aankomende zomer afstuderen als stylist. "Carmen heeft veel ervaring opgedaan bij diverse kapsalons tijdens haar opleiding. Ik vind het daarom erg prettig om met haar deze samenwerking aan te gaan", zo vertelt Daniëlle.

Pure Hair by Daan
By Pure Hair by Daan zijn zowel dames als heren aan het juiste adres voor diverse behandelingen. Daniëlle: "Alles is mogelijk. Naast het wassen, knippen en föhnen/opsteken is vooral kleuren mijn passie, hierin word ik graag uitgedaagd". Of het nu gaat om een tijdelijke kleur, verven, highlights of een totale metamorfose, bij Pure Hair by Daan bent u aan het juiste adres, ook als het gaat om de laatste trends. "Samen zullen wij, mede door het volgen van cursussen, zorgen dat wij op de hoogte blijven van de laatste trends en technieken." Naast het reserveren per telefoon of mail, wordt bij Pure Hair by Daan gebruik gemaakt van het Da Vinci reserveringssysteem voor eenvoudig online reserveren.

Voordat de opening een feit is, zal Daniëlle vooral bezig zijn met het opfrissen en gezellig inrichten van de kapsalon. Daniëlle: Een hippe, trendy kapsalon met de dorpse gemoedelijkheid en gezelligheid; dat is wat ik wil met Pure Hair by Daan!". De eerste maand zal bovendien iedere klant van Pure Hair by Daan een attentie ontvangen met een kortingsvoucher. Zie hiervoor binnenkort de advertentie in deze krant.

Openingstijden: Dinsdag van 08.30 – 18.00 uur, woensdag 08.30 – 13.00 uur, donderdag 08.30 – 20.00 uur, vrijdag 08.30 – 18.00 uur en zaterdag 08.00 – 13.00 uur. Voor meer informatie en afspraken, kunt u contact opnemen. De website zal binnenkort gelanceerd worden.


0575-473690

info@purehairbydaan.nl

www.purehairbydaan.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant