Sixtiesband The Nightstars. Foto: PR
Sixtiesband The Nightstars. Foto: PR

Grootste hits uit de jaren 60 en 70 in het Kulturhus

VORDEN - Zaterdag 17 februari vanaf 20.30 uur laten The Nightstars de grootste hits uit de roemruchte zestiger en begin zeventig jaren horen in het Kulturhus in Vorden.

The Nightstars is een sixtiesband die garant staat voor een veelzijdig jaren 60 programma. Het spreekt voor zich dat vele hits uit de roemruchte zestiger jaren de revue passeren, maar The Nightstars zouden The Nightstars niet zijn als zij niet ook zijpaden bewandelden. Want daar liggen maar al te vaak prachtige juweeltjes te flonkeren die andere bands dikwijls laten liggen. De jaren 60 werden niet alleen maar gekleurd door artiesten uit Amerika en Engeland, ook andere landen bepaalden in belangrijke mate de sound of the sixties. Denk aan Adamo, Drafi Deutscher met 'Marmor, Stein und Eisen bricht' of een Griekse sirtaki door het Trio Hellenique. Het leeuwendeel is echter voor groepen als Procol Harum, Tremeloes, Fortunes, Marmalade, Moody Blues en anderen. The Beatles en The Bee Gees worden uitgelicht in een extra special.

Dit boeket van verschillende muziekstijlen blijkt al jarenlang een succesformule van The Nightstars. Kom kijken, luisteren en dansen.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kulturhus en Bruna voor 10 euro. Aan de zaal vanaf 19.30 uur voor 12,50 euro.


www.thenightstars.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden