De 45.000ste bezoeker Anke Schouten (r) wordt door met Meike Heijenk, secretaris In de Dennen verrast met een bloemetje. Foto: PR
De 45.000ste bezoeker Anke Schouten (r) wordt door met Meike Heijenk, secretaris In de Dennen verrast met een bloemetje. Foto: PR (Foto: )

In de Dennen verwelkomde 45.000ste bezoeker

VORDEN - Het was deze zomer uitzonderlijk druk bij zwem-en recreatiebad 'In de Dennen' in Vorden. Nog net voor de sluiting op 2 september verwelkomde het zwembad de 45000ste bezoeker. Het zwembad heeft daarmee een record aantal bezoekers ontvangen. Bedrijfsleider Frank Loda spreekt van een officieus record: "We hebben de cijfers niet paraat van alle jaren. Vandaar deze voorzichtige conclusie, maar het was hoe dan ook een topseizoen."

Het zwembad heeft wél een recordomzet behaald. Dat werd een aantal weken geleden al duidelijk. De vrijwilligers bij de cafetaria voorzagen in de behoeftes van de vele dorstige en hongerige bezoekers. Het harde werken bij vaak extreme temperaturen werd beloond en leverde meer omzet op dan ooit.

Voor de nieuwe bedrijfsleider was het eerste seizoen een pittige ervaring en vooral een seizoen van uitersten. Blij is Frank vooral met de vele tevreden bezoekers en de enthousiaste groep vrijwilligers. Het zwembad ontving veel lof voor – ook deze hete – de prachtige zonneweide en de schone voorzieningen. Bezoekers uit Vorden maar ook Zutphen wisten het zwembad goed te vinden. Daarnaast lokten de extreme temperaturen ook veel vakantiegangers naar het zwembad. Tot slot mocht het zwembad ook dit jaar vele trouwe bezoekers ontvangen. Een van deze bezoekers was Anke Schouten. En juist Anke bleek de 45.000ste bezoeker van dit seizoen. Voor het zwembad extra leuk om in de vroege ochtend Anke te verwelkomen met een mooi bloemetje.

Meer berichten