Jeugdclub Varssel gaf leidster Wilma bij haar afscheid een bos rozen. Foto: PR
Jeugdclub Varssel gaf leidster Wilma bij haar afscheid een bos rozen. Foto: PR

Wilma neemt na 30 jaar afscheid van Jeugdclub Varssel

Algemeen

VARSSEL - In het Buurthuus in Varssel werd vrijdag 14 september op feestelijke wijze afscheid genomen van Wilma Verkijk-Haaring. Ze is in 1988 begonnen als leiding van de jeugdclub Varssel, werd 10 jaar later voorzitter en heeft dit tot aan haar afscheid met veel enthousiasme gedaan.

Tijdens deze jaren zijn er door de jeugdclub veel gezellige activiteiten georganiseerd voor en met de kinderen uit Varssel, zoals spelavonden, dropping, speurtochten, playbackshows, disco bowlen, vossenjacht, spooktochten en als uitsmijter jaarlijks een kampweekend.
Wilma werd afgelopen week in het zonnetje gezet, door de huidige leiding en kinderen van Jeugdclub Varssel. Tot haar verrassing was ook een aantal oud-leiding aanwezig om haar te bedanken voor haar gezellige en actieve inzet voor de Varsselse jeugd.
Ze kreeg een dienblad aangeboden met daarop de namen van de huidige leden van de jeugdclub. Daarbij een vaas met prachtige rozen en een boek vol persoonlijke verhalen, foto's en tekeningen van kinderen, leiding en oud-leiding.
Na afloop werd nog een Wilma-bingo gespeeld en gezellig nagepraat.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant