De winnaars van de heren dubbel 7 Dirk Pasman en Jan Willem Krijt (links). Foto: PR
De winnaars van de heren dubbel 7 Dirk Pasman en Jan Willem Krijt (links). Foto: PR

Wichmond Open groot succes met dubbel aantal deelnemers

Algemeen

WICHMOND - Opnieuw is het tennistoernooi Wichmond Open een groot succes geworden. Vorige week stonden er in totaal maar liefst 134 spelers op de banen van de tennisvereniging Socïi in Wichmond. Een verdubbeling vergeleken met vorig jaar, toen het toernooi voor het eerst werd gehouden.

Deelnemers prezen de kleine tennisvereniging voor het goed georganiseerde toernooi. "Een heel gemoedelijke sfeer'', oordeelde een speelster uit Vorden. Voor haar reden om volgend jaar zeker weer mee te doen. De spelers kwamen uit alle omliggende tennisclubs. Tennissers uit onder meer uit Zutphen, Warnsveld, Voorst, Lochem, Vorden, Hengelo, Zelhem, Steenderen en Keijenborg waren present.

De zinderende finale op zondagmiddag op het hoogste niveau (Heren Dubbel 4) was tussen Maarten Vos en Rutger Willink tegen Martijn Arfman en Gerrit Stegeman. De koppels waren aan elkaar gewaagd, maar Vos en Willink bleken uiteindelijk toch de sterksten. "Fantastisch dat we zelfs op het niveau 4 inschrijvingen hadden,'' aldus Mulderije. "We hebben trouwens ook op de andere niveaus heel spannende wedstrijden gezien. De meeste inschrijvingen waren op het niveau 7.''

De organisatie kijkt tevreden terug op de acht speeldagen. ,,We hadden heerlijk weer en er waren gelukkig heel weinig blessures,'' zegt Annemieke Mulderije. Samen met de andere organisatoren Arend Jan Groot Jebbink, Caroline ter Linden en Robbie Bouwmeister zorgde zij voor een vlekkeloos verloop van het toernooi, dat werd afgesloten met een buffet van cateringbedrijf Kapper-Lammers. Bakker Besselink zorgde elke dag voor gebak en café DOK voor de hapjes. "Volgend jaar is er zeker weer een Wichmond Open'', besluit de organisatie.

De winnaars
HD4: Maarten Vos en Rutger Willink; HD6: Jos Hiddink en Rob Kampman; DD6: Sandra van de Brink en Angeliek Schierholz; GD6: Tonny Voermans en Dianne Mullink; HD7: Jan Willem Krijt en Dirk Pasman; DD7: Renate ter Beest en Marjanne van Ruiter; GD7: Marc ten Kate en Monique Bruggink; HD8: Jan Schupper en Harrit Wester; DD8: Nicole ten Damme en Kristy Gotink; GD8: Marcel Gosselink en Tanja Kits.

De winnaars van de heren dubbel 4 zijn Rutger Willink (tweede van links) en Maarten Vos (r). Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant