Manfred Graven. Foto: PR
Manfred Graven. Foto: PR

Manfred Graven wordt nieuwe hoofdtrainer v.v. Vorden

Algemeen

VORDEN - Drie weken geleden heeft het bestuur samen met de huidige trainer Michel Feukkink besloten om na acht seizoenen het contract niet te verlengen. De club diende dus op zoek te gaan naar een opvolger van Michel en kwam afgelopen weekend uit bij de 39-jarige Manfred Graven uit Aalten.

Manfred Graven heeft in het verleden altijd gevoetbald bij AZSV (Aalten), SDOUC (Ulft) en Varsseveld en heeft na zijn actieve voetbalperiode, nadat hij al vanaf zijn drieëntwintigste jeugdtrainer is, als hoofdtrainer zijn carrière zorgvuldig opgebouwd bij Bredevoort (zesde-vijfde klas), KSV (vierde klas) en VIOS Beltrum (vierde-derde klas). "Ik heb bewust aangegeven bij VIOS Beltrum dat ik na drie jaar stop als trainer, omdat ik toe ben aan de volgende stap. v.v. Vorden behoorde tot mijn favoriete clubs en stond zelfs bovenaan, omdat ik bij deze dorpsclub op tweede klas niveau mogelijkheden en ambitie terug zie die ook goed bij mij passen."

"Wij zijn zeer content met de aanstelling van Manfred Graven, nadat wij drie weken geleden dus wisten dat er een opvolger voor Michel Feukkink gezocht moest worden", aldus voorzitter Marc van der Linden. "Als bestuur hebben wij besloten om gezamenlijk met de spelersgroep de sollicitatieprocedure vorm te geven en na diverse gesprekken is uiteindelijk besloten om Manfred Graven te contracteren als nieuwe hoofdtrainer. Zowel bij de spelers als bij het bestuur behoorde Manfred bij de favoriete trainers uit een select gezelschap en wij zijn blij dat wij met zijn ambitie, enthousiasme, voetbalinzicht en gedrevenheid een goede opvolger hebben gevonden van Michel Feukkink."

Vorden 1 speelde afgelopen zondag niet wegens afgelasting van de wedstrijd in Zevenaar tegen DCS. Het eerste elftal blijft daarom staan op tien wedstrijden (13 punten) en dient vanaf 20 januari nog zestien wedstrijden af te handelen voor dit huidige seizoen in de tweede klas.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant