V.l.n.r.: Bennie Taankink (Hengelo), Henk Bloemendaal (Eefde) Theo Nijenhuis (Vorden), Han Radstake (Vorden) en Theo Nijenhuis (Hengelo). Foto: Theo Frencken
V.l.n.r.: Bennie Taankink (Hengelo), Henk Bloemendaal (Eefde) Theo Nijenhuis (Vorden), Han Radstake (Vorden) en Theo Nijenhuis (Hengelo). Foto: Theo Frencken (Foto: )

Vijf jubilarissen bij het Vordens Mannenkoor

VORDEN - Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 7 januari konden er maar liefst vijf zangers van het Vordens Mannenkoor gehuldigd worden voor hun jarenlange lidmaatschap. In zijn nieuwjaarsboodschap sprak voorzitter Henk Sleumer van een unieke gebeurtenis. Het zal de komende jaren niet zo heel vaak meer voorkomen dat iemand zo lang in een koor zingt.

Eerst gaf hij een uitgebreide terugblik over de afgelopen 40 en 50 jaar dat de heren lid zijn van het VMK en kon daarna met trots de insignes van het KNZV (Koninklijk Nederlands Zangers Verbond) opspelden en de bijbehorende oorkonde overhandigen. En natuurlijk waren er ook bloemen voor de dames. Tot slot werden de heren en dames door het koor uitbundig toegezongen.

De jubilarissen zijn: bariton Theo Nijenhuis uit Vorden, tweede tenor Henk Bloemendaal uit Eefde en bas Theo Nijenhuis uit Hengelo 50 jaar lid. Tweede tenor Bennie Taankink uit Hengelo en bariton Han Radstake uit Vorden 40 jaar lid. Verder werd er tijdens deze avond op een groot scherm een uitgebreide fotoreportage van de succesvolle koorreis in oktober 2018 naar het Sauerland getoond.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten