Brook Duo treedt op in Vorden

VORDEN - Het Brook Duo nieuwe stijl komt naar Vorden. Op zondagmiddag 24 februari treedt het muzikale tweemanschap op in het Vordense Kulturhus.

Vorig jaar onderging het Book Duo een gedaanteverwisseling, omdat Hennie Tijink vanwege zijn leeftijd besloot te stoppen. Grondlegger Gert-Jan Oplaat vond echter in Anita Bolink een fantastische opvolger voor zijn vaste maatje. Anita is geen onbekende in het vak. Zij speelde jarenlang in de Ode aan de Wierdense revue en in diverse toneelgezelschappen. Daarnaast nam ze al eens een cd op als Dika uit de Wierdense revue. Net als Hennie Tijink die 'de badmuts' werd genoemd kreeg Anita meteen een bijnaam: 'Bokie'.
In december is de nieuwe cd Vol Gas gepresenteerd met daarop zestien nieuwe nummers, allemaal geschreven door Gert Jan Oplaat. Hierdoor is het repertoire van het Brook Duo enorm uitgebreid.
Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus of Bruna aan de Raadhuisstraat in Vorden. Wie niet in de buurt woont kan reserveren via e-mail: info@dorpscentrumvorden.nl

Meer berichten