Medewerkers van Hospice Zutphen en  vrijwilligers en het bestuur van de Stichting Heavensride. Foto: Esther Tanis
Medewerkers van Hospice Zutphen en vrijwilligers en het bestuur van de Stichting Heavensride. Foto: Esther Tanis

Heavensride schenkt ruim 15.000 euro aan Hospice Zutphen

Algemeen

VORDEN - De Heavensride 2019 kende zondagavond een prachtige afsluiting met het bekendmaken van het eindbedrag. Donaties van deelnemers, particulieren en ondernemers uit Vorden en omgeving zorgde voor een imponerend eindbedrag: 15.781,26 euro. Het Vordense fietsevenement haalde dit jaar geld op voor Hospice Zutphen, waar terminaal zieke mensen, ongeacht leeftijd, religie of financiële draagkracht, hun laatste levensfase waardig kunnen doormaken.

De cheque werd onthuld bij Bistro de Rotonde onder het genot van een drankje, met aanwezigheid van onder andere de medewerkers van Hospice Zutphen, de vrijwilligers en het bestuur van de Stichting Heavensride: Mariëlle Klein Brinke, Ferdy Klein Brinke, Arjan Mombarg en Ben Albers.

Voorzitter Ben Albers: "We zijn dankbaar en verrast door de massale steun. We hadden nooit gedacht dat we tot dit prachtige eindbedrag zouden komen. Het doet ons goed om te zien dat de Heavensride zo wordt gedragen in de regio. Het motiveert ons om van de Heavensride 2020 opnieuw een succes te gaan maken!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant