Ferdy en Mariëlle Klein Brinke voor de winkel aan de Zutphenseweg in Vorden. Foto: PR
Ferdy en Mariëlle Klein Brinke voor de winkel aan de Zutphenseweg in Vorden. Foto: PR

DutchPC gaat 'gewoon' door

Algemeen

VORDEN – Of het nu gaat om verkoop in de winkel of reparaties aan huis, bij DutchPC is het allemaal nog steeds mogelijk. Uiteraard gaat alles in overleg met de klant en met inachtneming van de RIVM maatregels. Verder is ook advies op afstand een optie.

Ferdy Klein Brinke: "Je merkt dat klanten zelf al goed bedacht zijn op de maatregelen rondom afstand houden en maximaal drie personen tegelijk in de winkel, dat is erg prettig. Ook bij reparaties aan huis doet men de deur open en neemt afstand, zodat wij veilig de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij gelukkig de klanten blijven bedienen zoals ze van ons gewend zijn".Ook advies op afstand is bij DutchPC mogelijk. "Dit kan door te mailen, dan bellen wij op een later tijdstip terug."

Ferdy Klein Brinke wil graag afsluiten met een boodschap aan alle inwoners van Vorden: "Koop alstublieft zoveel mogelijk bij de lokale ondernemers om ons allen te steunen in deze tijd. Verder wil ik de overige ondernemers graag laten weten dat ik hen een warm hart toedraag in deze crisis".


0575-551224

winkelvorden@dutchpc.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant