Vordenaren weten voor hun dagelijks brood en andere lekkernijen Bakkerij Van Asselt nog prima te vinden. Foto: Henk Derksen
Vordenaren weten voor hun dagelijks brood en andere lekkernijen Bakkerij Van Asselt nog prima te vinden. Foto: Henk Derksen

Bestellingen afhalen of laten bezorgen mogelijk bij Bakkerij Van Asselt

Algemeen

VORDEN – Hoeft De Echte Bakker Van Asselt even wat minder gebak te produceren vanwege alle afgelaste feestelijkheden, gelukkig weten de Vordenaren voor hun dagelijks brood en andere lekkernijen de bakkerij nog prima te vinden. Bovendien kan men telefonisch of via de webshop de producten uit het assortiment bestellen om op te halen of te laten bezorgen.

Op Koningsdag vonden de oranjetompoucen gretig aftrek bij Bakkerij Van Asselt. Klanten stonden met gepaste afstand in een lange rij langs de Zutphenseweg richting de winkel. Dick: “Dat was bijzonder om te zien. We attenderen mensen erop afstand te houden, maar iedereen houdt zich er keurig aan.”
Bakkerij Van Asselt heeft in de winkel diverse maatregelen genomen om de veiligheid te waarborgen. Zo zijn er schermen geplaatst boven de toonbank, is een beperkt aantal mensen tegelijk in de winkel aanwezig en wordt gevraagd zoveel mogelijk te pinnen. Ook ligt het meeste brood al voorgesneden klaar, zodat men sneller geholpen kan worden. Dick van Asselt: “Ik wil de klanten hartelijk bedanken. Wij waarderen het enorm dat ze ook in deze tijd vertrouwen in ons houden.”


echtebakkervanasselt.nl

0575-55 13 84

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant