Wordt dit jouw nieuwe schooltas?
Wordt dit jouw nieuwe schooltas?

Dit wordt jouw nieuwe schooltas

Na de zomervakantie gaat iedereen weer ‘gewoon’ naar school. Toch voelt de situatie anders dan voorheen, na al die weken online onderwijs en nauwelijks vriendjes zien. Het voelt misschien wel als een nieuwe start en bij een nieuwe start hoort een nieuwe schooltas. Op naar de volgende klas. 

Welke schooltas dat moet zijn is heel persoonlijk. De jongste kinderen weten vaak al heel goed wat ze willen en kiezen voor tassen die de uitstraling hebben die ze wensen: sportief, juist meisjes- of jongensachtig, stoer of vintage. Ze selecteren op vorm, kleur en bijvoorbeeld opdruk. 

Het is aan de ouders om in de gaten te houden of ze wel kiezen voor een stevige tas die een stootje kan hebben én die goed op de rug zit. Volgens ergotherapeuten is het belangrijk dat een tas niet meer weegt dan tien procent van het lichaamsgewicht van een scholier. Het is belangrijk daar rekening mee te houden want een kinderrug is nog in de groei en daarmee kwetsbaar. Een tas moet het gewicht van boeken en een laptop goed kunnen dragen, het gewicht moet goed verdeeld worden over de tas én vooral de rug. Daarom is de ene rugzak de andere niet. 

Kapten & Son staat voor vrijheid en onafhankelijkheid 
Kapten & Son biedt goede rugzakken die een stootje kunnen hebben én er te gek uitzien. De tassen stralen avontuurlijkheid uit en dat zal menig scholier aanspreken. Wie wil er nou niet vrij en onafhankelijk zijn. Dat is toch waar jongeren naar streven. Al van jongs af aan.

Een Kapten en Son rugzak draagt vaak de naam van een Scandinavische plaats zoals Malmö, Alesund, Helsinka of Bergen. Mooie steden die de typische Noordse vibes hebben waar Scandinaviërs bekend om staan: avontuurlijk, stijlvol en met een groot respect voor de natuur. 

Eastpak heeft de rugzak een enorme boost gegeven 
Kinderen die voor een Eastpak rugzak kiezen weten zich verzekerd van een oersterke tas, van een merk dat zijn sporen al verdiend heeft. Sterker nog; Eastpak zou je als de uitvinder van de rugtas kunnen bestempelen. Al in de jaren vijftig van de vorige eeuw ontwikkelde dit merk rugzakken voor het Amerikaanse leger. De tassen werden later door studenten en nog weer later door scholieren enorm gewaardeerd. Dat gebeurt eigenlijk nog steeds. 

De Padded Pak'r is het klassieke model van Eastpak, maar in al die jaren heeft het merk meerdere collecties gebracht die tot op de dag van vandaag populair zijn. Eén ding blijft als een paal boven water staan: de tassen zijn niet alleen functioneel en sterk, maar ook mooi en beschikbaar in prachtige kleuren. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Twenty Four Webvertising B.V. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden