Maak de feestdagen compleet met de mooie producten van Slijterij & Wijnhandel Sander Pardijs
<p>Slijterij Sander Pardijs biedt volop keuze uit mooie producten. Foto: PR</p>

Slijterij Sander Pardijs biedt volop keuze uit mooie producten. Foto: PR

Maak de feestdagen compleet met de mooie producten van Slijterij & Wijnhandel Sander Pardijs

VORDEN – Met de feestdagen wat bijzonders op tafel zetten? Slijterij Wijnhandel Sander Pardijs heeft extra mooie producten om de komende feestmaand speciaal te maken. Van een uitgebreid assortiment (wild)wijnen, een goed glas ‘bijzondere' whisky, kwaliteit gedistilleerd tot versnaperingen zoals de Groene Buizerd. Het team helpt graag bij het uitzoeken van een mooie fles, maar ook thuis laten bezorgen is mogelijk.

Sander Pardijs: “Onze producten kunnen gemakkelijk ruim van tevoren ingekocht worden. We raden mensen dan ook aan op tijd inkopen te doen, zodat we iedereen alle tijd, ruimte en volle aandacht kunnen geven bij het uitzoeken van iets speciaals. We merken dat men momenteel voor een hogere kwaliteit gaat, hier hebben wij met ons assortiment op ingespeeld. Zo is er volop keuze uit (wild)wijnen, speciale port, veel nieuwe whisky in bijzondere uitvoeringen, cadeauartikelen, relatiegeschenken en natuurlijk het groene Cannabisbier 'Groene Buizerd'. En niet te vergeten onze vaste wijnaanbieding: 6 flessen halen = 5 betalen.”

Maak de feestdagen compleet met de mooie producten van Slijterij Wijnhandel Sander Pardijs en kom langs in de winkel of bestel eenvoudig telefonisch of per mail voor thuisbezorging.


info@slijterijvorden.nl

0575 – 55 42 64

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden