Foto: Pexels

Laat jouw bedrijfspand opvallen met drukwerk

Steeds vaker adverteren bedrijven alleen nog maar online. Er is sprake van digitalisering en dat blijkt als maar weer. Bijna iedereen heeft wel een mobiele telefoon, computer of laptop en is dus ‘online’. Online vindbaar zijn is een doel van veel kleine bedrijven. Het meeste publiek bevindt zich online, dus daar wordt ook veel moeite in gestoken en dat is logisch. Daarbij wordt dus het fysiek adverteren achterwege gelaten. Hier in maar weinig focus op, aangezien de bedrijven liever online adverteren. Echter is het nog steeds van belang om hier ook tijd en moeite in te steken. In de fysieke wereld adverteren is nog steeds een must voor bedrijven en daarbij hoort een verzorgt bedrijfspand. Ook hier kan je opvallen en beter zijn dan de concurrentie. Een manier om jouw pand op te laten vallen is met behulp van drukwerk. 

Gevelvlag bedrukken

Met behulp van een gevelvlag bedrukken kan je jouw bedrijfspand al van ver laten opvallen. Een gevelvlag is goed zichtbaar en makkelijk te plaatsen. Het is een opvallende manier van adverteren die ook nog het bedrijfspand er verzorgd uit laat zien. Het laat zien dat je moeite steekt in hoe jouw bedrijf er van de buitenkant uitziet. Een onverzorgd bedrijfspand geeft een slechte eerste indruk en je hebt maar een kans om die te maken. Ook is dit niet goed voor het goede imago wat je als bedrijf wil opbouwen. Om deze reden is een gevelvlag bedrukken een goede optie voor buitenreclame. De gevelvlag kan bedrukt worden naar jouw smaak, zoals bijvoorbeeld met het logo van jouw bedrijf. Zo weten klanten die op bezoek komen meteen waar jouw bedrijf zich bevindt en kan er een goede indruk worden gemaakt.

Raamstickers

De kale ruiten van jouw bedrijfspand kan je opvullen met raamstickers. De ruiten worden dan meer gevuld en is het ook nog eens een vorm van adverteren. Ze zijn in veel formaten verkrijgbaar. Je kan dus kiezen om veel verschillende stickers te laten bedrukken en deze op te plakken of een paar grote stickers op te plakken. De keuze hangt af van wat jij wil uitstralen. Ook hoeven de stickers geen promotionele berichten te bevatten. Je kan bijvoorbeeld ook een sticker op de ruit plakken met een bericht dat het pand wordt beveiligd door camera’s etc. Er zijn eindeloos veel opties om de raamstickers te bedrukken en deze heb je zelf in de hand. Het gebruik van deze stickers zorgt er wel voor dat je pand opvalt, dat is iets wat zeker is.

Ga jij drukwerk gebruiken om je bedrijfspand meer te laten opvallen? 

Dit artikel wordt u aangeboden door Drukbedrijf.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden