Dennis Zweers, eigenaar van Zweers Groenten&Fruit&Traiteur. Foto: Sanne Hoksbergen
Dennis Zweers, eigenaar van Zweers Groenten&Fruit&Traiteur. Foto: Sanne Hoksbergen

Een nieuwe groenteboer opent zijn winkel in Vorden

Algemeen

VORDEN - Vordenaren kunnen vanaf 5 januari weer gewoon naar de Burgemeester Galleestraat 6A voor hun verse groenten en fruit. Op de plek waar zij dat tot voor kort deden bij Reiniers Groenten opent op 5 januari de geboren Vordenaar Dennis Zweers zijn winkel Zweers Groenten&Fruit&Traiteur.

Dennis Zweers is officieel op 1 januari begonnen met zijn bedrijf. Hij is er geen onbekende: Dennis werkte al eerder bij Reiniers en liet de kans om voor zichzelf te beginnen niet aan zich voorbijgaan. “Het is een droom die werkelijkheid word, dit is altijd al geweest waar ik vrolijk van word”.
Zweers benadrukt dat er weinig zal veranderen. “De klanten kunnen gewoon gebruik blijven maken van de maaltijdservice en de catering. Daarnaast zullen ook de winkeldames, Els en Erna, de vaste gezichten in de winkel blijven”.
Zweers Groenten&Fruit&Traiteur wordt op 5 januari officieel geopend, met leuke kortingsacties. “We kunnen niet wachten om open te gaan! Laat het nieuwe avontuur maar beginnen!”, laat Dennis Zweers weten.
De winkel is telefonisch bereikbaar via 0575-550850 en ook te volgen via Facebook.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord