Genoeg springkussens om te kiezen tijdens het luchtkussenfestijn. Foto: Marije Riefel

Genoeg springkussens om te kiezen tijdens het luchtkussenfestijn. Foto: Marije Riefel

Meer sportiviteiten na eerste luchtkussenfestijn in De Lankhorst?

Sport

WICHMOND/VIERAKKER - Voor het eerst sinds het bestaan van Sporthal De Lankhorst in Wichmond werd er een luchtkussenfestijn georganiseerd. Dit in samenwerking met Jumpingkids uit Wehl. Er stonden zeventien luchtkussens opgesteld, waaronder ook een stormbaan van circa veertig meter! Hier kon de jeugd van drie tot twaalf jaar zich vermaken op 28 en 29 december.

Ranja was er in overvloed en kon onbeperkt worden genuttigd. Verder was er een zitje ingericht voor de ouders/begeleiders met uitkijk op de luchtkussens, waar men een hapje en drankje kon nuttigen.
Gezien de lovende reacties van kinderen en ouders/begeleiders kan gesproken worden een geslaagd festijn. Mede ook door de inzet van de wat oudere jeugd uit Wichmond en Vierakker heeft het festijn tot een succes geleid. Toch mooi om te zien dat twee kleine dorpjes tot zulke mooie dingen in staat zijn om te organiseren!

Het bestuur van Sporthal De Lankhorst (een nog op zich zelf staande sporthal in Wichmond) is op zoek gegaan naar andere activiteiten naast sport. Dit omdat zij de laatste jaren te kampen heeft met een teruglopende vraag op het gebied van sport. Jammer natuurlijk, want de zaal is voor bijna alle sporten geschikt en heeft daarnaast ook langs de velden een ruime uitloop.
Dat was de reden dat het bestuur verder is gaan kijken, waarna zij in contact kwam met Jumpingkids. Daaruit vloeide het idee voor een luchtkussenfestijn.
Ook voor de toekomst heeft het bestuur nog leuke plannen voor activiteiten om te organiseren, maar mocht iemand een leuk idee hebben dan is dat natuurlijk ook van harte welkom. Laat dit weten via mail.


sporthaldelankhorst@gmail.com

Impressie van het eerste luchtkussenfestijn in De Lankhorst in Wichmond. Foto's: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant