Ayurvedic pills with chamomile and tansy flowers
Ayurvedic pills with chamomile and tansy flowers

Info over voeding en supplementen op www.supplementen.nl

XInterviews & Achtergrond

Gedurende de afgelopen periode zijn steeds meer mensen zich bewuster geworden van het verbeteren van hun gezondheid, zodat zij weerbaarder tegen virussen en griep worden. Per slot van rekening hangt jouw weerstand nauw samen met jouw gezondheid. Het is daarom niet verwonderlijk dat de meesten onder ons bezig zijn met het verbeteren van hun voedingspatroon.

Gezonde, natuurlijke voeding toevoegen aan een dieet, licht verteerbaar eten, bepaalde voedingsmiddelen vermijden die tot allergische reacties kunnen leiden… Dit zijn enkele van de vele voorbeelden hoe men streeft naar een betere gezondheid. Maar wist je dat de combinatie van supplementen gebruiken en gezonde voeding consumeren nóg effectiever is?

Het kopen van supplementen vergemakkelijken 

De juiste supplementen kunnen een zeer doeltreffend hulpmiddel zijn als je jouw gezondheid wilt verbeteren. Je kunt er, naast een gezond en gevarieerd dieet, immers gericht voedingsstoftekorten mee bestrijden. Echter, hetgeen er bij supplementen kopen komt kijken, kan voor sommigen overweldigend zijn. Want welke supplementen moet je kiezen, aan welke kwaliteitseisen moeten ze voldoen en welke voedingsstoftekort symptomen komen er vaak voor?

Ondernemers David van Gaalen en Ray Sabee hebben daar iets op bedacht. Zij hebben pasgeleden hun platform Supplementen.nl gelanceerd. Door in gesprek te gaan met voedingsdeskundigen en medische specialisten, vullen zij hun website aan met informatieve artikelen over supplementen kopen en kiezen - waaronder vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen (zoals eiwitten en aminozuren) geschaard kunnen worden.

Dankzij de artikelen op hun website - die kosteloos te lezen zijn - willen David en Ray de hedendaagse consument voorzien van eerlijke en betrouwbare informatie over supplementen. Maar dat is niet alles… Want op Supplementen.nl wordt er alsmede ingegaan op tal van andere gezondheidsgerelateerde onderwerpen. Lees verder om erachter te komen welke zaken er nog meer op hun platform aan bod komen.

Ook voeding en nachtrust komen op Supplementen.nl aan bod 

Naast het belang van het gebruikmaken van de juiste supplementen, zijn David en Ray van mening dat gezonde voeding én een goede nachtrust eveneens zeer belangrijk zijn voor het verkrijgen van een gezonder leven. Om die reden hebben zij op www.supplementen.nl een aparte sectie aangemaakt met informatie over hetgeen gezonde voeding en een goede nachtrust voor jou kunnen betekenen.

Streef je naar een gezonder en vitaler leven? Dan is het goed om de drie eerder beschreven facetten - oftewel supplementen, voeding en nachtrust - daar waar nodig te verbeteren of toe te voegen. Daarbij is het van belang om dit in overleg met een medisch specialist te doen. “Supplementen.nl biedt enkel handvatten aan zijn bezoekers, het vervangt dus niet een diagnose dan wel het advies van bijvoorbeeld een arts of diëtist”, aldus David.

Ray vult aan: “We hopen echter dat onze website een eyeopener is voor veel mensen en dat het in duidelijkheid resulteert. Er zijn namelijk zoveel losse stukjes informatie te vinden op het internet, dat een plek zoals Supplementen.nl een uitkomst is wanneer het om begrijpelijkheid gaat.”

Dit artikel wordt u aangeboden door www.supplementen.nl Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Noord