Silvie Bergervoet viert met haar bedrijf Webdesignidee het derde lustrum. Eigen foto
Silvie Bergervoet viert met haar bedrijf Webdesignidee het derde lustrum. Eigen foto

1 april 2024: Webdesignidee is jarig

Zakelijk

KEIJENBORG - Webdesignidee heeft een mooie mijlpaal bereikt, dit jaar bestaat het bedrijf namelijk vijftien jaar. Volgens eigenaresse Silvie Bergervoet is er in die tijd veel veranderd, want technieken zijn compleet anders.

“Vijftien jaar geleden maakte ik websites uit de losse hand, zoals ik het in gedachten had, creatief en alleen voor op de computer. Tegenwoordig moeten websites op alle soorten schermen leesbaar zijn. Mede daarom heb ik een omscholing gedaan en ben ik overgestapt naar Wordpress. Dit systeem voldoet, mits goed ingesteld, aan alle huidige eisen.
Veel van de websites die ik ongeveer tien jaar geleden maakte zijn verouderd. Momenteel ben ik voor veel van mijn klanten bezig compleet nieuwe websites te maken. Websites die acht jaar en ouder zijn kunnen helaas niet meer met de tijd mee. Daarom is een nieuwe website vaak de enige optie. Zie het als een smartphone, die gaan ook geen tien jaar mee. De software wordt dan niet meer ge-update. Zo gaat dat ook met een verouderde website.
Natuurlijk maak ik ook websites voor nieuwe klanten. Op dit moment ben ik bezig met een B&B-website met een speciaal indeling, dit is een wens van de klant.
Ook hebben klanten vaak grafische wensen zoals een nieuw logo en/of huisstijl. Dit is ook mogelijk zodat de lijntjes kort blijven.
Al vijftien jaar werk ik met plezier thuis en daardoor ben ik flexibel. Zo kan ik ook vrijwilligerswerk doen en sporten wanneer het me uitkomt.”

Wie ook een (nieuw(e)) website, logo, huisstijl wil of andere grafische wensen heeft, kijkt op de site of neemt contact op per telefoon of mail. Silvie komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek. 06-42 58 39 76 / info@webdesignidee.nl.


www.webdesignidee.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant