Handtekenen. Foto: PR
Handtekenen. Foto: PR

Atelier By the Way geopend tijdens kunstweekend

Algemeen

Vorden - Vanaf september kunt u weer bij Atelier By the Way terecht om te komen tekenen, te schilderen of bijvoorbeeld een collage te maken. Bij Atelier By the Way biedt kunstenaar Bas Brouwer u op dinsdag, woensdag en donderdag de middelen en de gelegenheid om u verder te verdiepen in techniek, onderwerpkeuze en het beschouwen van kunst. Dit kan zowel in de middag- als avonduren.

Bas behaalde aan AKI-Artez in Enschede een Bachelor "Mixed Media". Daarna volgde hij twee jaar lessen en stages aan de docentopleiding Artez-Zwolle en maakte kennis met diverse doelgroepen. Voorheen werkte hij in een Atelier met winkel en kunstuitleen.
Atelier By the Way is geen cursus, of plek waar u een "kunstje" leert. Nee, u bepaalt zelf waar u meer over zou willen weten! Atelier By the Way biedt begeleiding, naslag¬werken, een beeld-archief en zeer diverse materialen.

Tijdens het kunstweekend op 10 en 11 september ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de kunstzondag, opent Atelier By the Way zowel op zaterdag als zondag haar deuren van 11.00 tot 17.00 uur. Daarbij presenteert Bas ook eigen werk, zoals schilderijen, teksten, film en muziek. U vindt Atelier By the Way op nieuwstad 23 in Vorden. De koffie staat klaar, u bent van harte welkom!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant