Naast solospel zijn er ook meerdere gecombineerde optredens. Foto: PR
Naast solospel zijn er ook meerdere gecombineerde optredens. Foto: PR

Veel Vordense Content bij laatste Toeristenconcert

Algemeen

Vorden - Donderdagmiddag 1 september vanaf 15.30 uur presenteert zich veel Vordense Content op het concertpodium van de Dorpskerk. Het concert heeft dan ook dezelfde naam meegekregen.

Het Content bestaat uit Symone Boerstoel viool, Wilbert en Mirjam Berendsen clavecimbel en orgel, Jurriaan Boerstoel piano, Henny Blaak saxofoon, het Vordens Klarinetkwartet, Jack Dodewaard piano en Dick Boerstoel trompet. Naast solospel zijn er ook meerdere gecombineerde optredens. En zo ontstaat er ook dit jaar weer een scala aan allerlei vormen van muziek. Van jazzy tot klassiek en alles er tussenin. Een speciaal blokje is ingeruimd als eerbetoon voor de eminence grise Kees van Dusseldorp. Hij is het die destijds is begonnen met de Toeristenconcerten. Met vriend en collega Henny Blaak op saxofoon speelt hij, op de piano, een tweetal composities. Van Duke Ellington en van Dave Mitchel. Geen afscheid, want hij is nog steeds muzikaal zeer actief.

Door al dat Vordense Content duurt dit laatste Toeristenconcert 2016 langer dan de normale 30 minuten, namelijk tot rond 16.30 uur. Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.


www.vriendenvandedorpskerkvorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant