Foto: GinoPress
Foto: GinoPress

Fietser ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen in Lochem

Algemeen

Lochem - Op de kruising Aalsvoort met de Rengersweg N332 in Lochem heeft maandagavond 26 september een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een vrachtwagen. De fietser is met ernstige verwondingen met een ambulance afgevoerd naar de A1 bij Holten waar het slachtoffer vervolgens per traumahelikopter is verder vervoerd. Het ongeluk gebeurde kort voor 22.15 uur.

De vrachtwagen kwam vanaf het industrieterrein Aalsvoort en wilde linksaf de Rengersweg N332 oprijden. De fietser kwam vanuit Lochem en wilde bij de kruising oversteken om in de richting van Laren te fietsen. Mogelijk is één van beide partijen door rood gereden. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel bij het ongeluk aanwezig.

Ook werd het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen die vervolgens door konden vliegen naar de A1 bij Holten om het slachtoffer op te halen. Door het ongeluk werd de gehele kruising afgesloten voor al het verkeer die een alternatieve route moesten zoeken om naar Laren of Lochem te komen. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk. Na afhandeling mocht de chauffeur van de vrachtwagen zijn weg weer vervolgen.

Foto: GinoPress
Foto: GinoPress

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant