Bertus Hissink op zijn Aardappel-, Groente- en Fruitafdeling. Foto: PR
Bertus Hissink op zijn Aardappel-, Groente- en Fruitafdeling. Foto: PR

Bertus Hissink stopt bij Albert Heijn Grotenhuys Vorden

Algemeen

VORDEN - Bertus Hissink stopt per woensdag 30 november 2016 na ruim 37 jaar dienstverband bij Albert Heijn Grotenhuys in Vorden.

Bertus begon in augustus 1979 in het pand aan de dorpsstraat 18 in Vorden als groenteman bij Veenendaal Supermarkt. In de loop van de jaren zijn er veel wijzigingen in de formule geweest en heeft Bertus nog wel eens moeten switchen van formulekleur. Na Veenendaal Supermarkt kwam VEZO, daarna Super, Super de Boer, C1000 en nu Albert Heijn. Bertus leidde op zijn eigen rustige manier altijd de Aardappel, Groente en Fruit-afdeling op een prima manier en vele klanten wisten zijn afdeling te vinden. Niet alleen voor zijn dagverse producten maar ook voor zijn praatje en interesse voor de klanten.

Daarom wil Albert Heijn Grotenhuys Vorden Bertus nog 1 dag geven om op een fijne en rustige manier onder het genot van een kop koffie zijn klanten te bedanken voor de jarenlange klandizie en het dagelijkse fijne praatje met de klant. Dit zal gebeuren op donderdag 1 december van 9.00 uur tot en met 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant