Afgelopen vrijdag werd de praktijk officieel geopend sinds de overname door Roy Dommerholt (m)  Foto: PR
Afgelopen vrijdag werd de praktijk officieel geopend sinds de overname door Roy Dommerholt (m) Foto: PR

Verbouwing en vernieuwing was mooie reden voor officiële opening

Algemeen

VORDEN - "Om 17.00 uur was er nog niemand en vijf minuten later stond er een rij voor de deur! De opkomst overtrof dan ook onze verwachtingen", zo vertelt Roy Dommerholt licht overdonderd. Ondanks dat het al bijna drie jaar geleden is dat hij Fysiotherapiepraktijk Heersink aan de Dorpsstraat 6 in Vorden overnam, en samen met Nelleke Koning en Inge Wilms verderging met de praktijk, vond afgelopen vrijdagavond de officiële opening plaats. Voormalig profvoetballer en coach bij De Graafschap, Jan Vreman, verrichtte de officiële openingshandeling waarna samen met genodigden en belangstellenden het glas werd geheven.

Door Bernadet te Velthuis

Reden van de opening was eigenlijk tweeledig. Enerzijds omdat er sinds de overname van de praktijk door Dommerholt nooit een officiële opening plaatshad, anderzijds was het een mooi moment om klanten van de praktijk te bedanken voor hun geduld tijdens de verbouwing. Dommerholt: "Drie jaar geleden stopte Geert Heersink na 34 jaar met de praktijk, maar hij wilde geen afscheid. Omdat een opening vaak volgt op een afscheid, wist ik daardoor even niet zo goed wanneer ik dat dan moest plannen. " Vorig jaar ondervond de Fysiotherapiepraktijk een grondige verbouwing, waarbij de binnenzijde volledige is aangepakt. "Geen muur is op dezelfde plek blijven staan. De verbouwing ging wel gefaseerd om ons de mogelijkheid te bieden ondertussen gewoon met de praktijk door te draaien. We wilden daarom onze klanten hartelijk danken voor het geduld en tevens iedereen de mogelijkheid bieden de nieuwe praktijk te komen bewonderen. Zo ontstond het idee om dan nu alsnog een officiële opening te houden", zo vertelt Dommerholt.

Sinds de verbouwing beschikt de Fysiotherapiepraktijk over een oefenzaal met mogelijkheden voor revalidatie en behoren ook echografie en shockwavebehandelingen tot de mogelijkheden. Tijdens de opening was er dan ook volop belangstelling voor de demonstratie van de nieuwe echografie- en shockwaveapparatuur, dat gebruikt wordt voor het onderzoeken en behandelen van spier- en peesletsel. Verder kon iedereen op het gemak rondkijken in de verbouwde praktijk, kennismaken met het behandelteam en meer te weten komen over de diverse behandelmethoden.


fysiotherapievorden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant