Maartje Epema. Foto: PR
Maartje Epema. Foto: PR

Zang -en gitaarleerlingen vertonen hun kunsten bij café Eskes

Algemeen

VORDEN – Zo'n ruim vijftig leerlingen en koorleden van de Vordense zangdocente Maartje Epema en gitaardocent Frank de Haan mogen op zaterdagavond 1 juli vanaf 18.00 uur hun kunsten vertonen in Café Eskes in Vorden. Het eerste uur van de avond begint met het kinder- en tienerpopkoor, daarna zullen de zang- en gitaarleerlingen meerdere nummers gaan zingen.

Zo zullen bijvoorbeeld alle vrouwelijke gezinsleden van 'Wijnhandel Smit', Martine, Fien, Saar en Jet deze avond de sterren van de hemel zingen. Arjan Siemerink staat normaal met een koksmes in zijn hand, maar laat zich deze avond van een andere kant zien! De optredens van de leerlingen worden afgewisseld met het popkoor van Muziek op Venhorst.

Zangdocente Maartje Epema (43) studeerde af aan de Popacademie aan het conservatorium in Enschede. Op dit moment geeft ze al bijna vijftien jaar zanglessen, onder andere aan de muziekschool en sinds een aantal jaren aan haar eigen zangschool Muziek op Venhorst, vernoemd naar de boerderij waar ze samen met haar man Frank de Haan (gitarist) en hun kinderen wonen. "Zingen heeft alles te maken met passie", legt Maartje Epema uit. "Door middel van het optreden in Café Eskes willen we onze leerlingen de kans geven om podiumervaring op te doen maar ook om zichzelf aan het publiek te presenteren."

Het wordt een ongedwongen avond met hele afwisselende optredens uiteraard allemaal live begeleid door muzikanten uit de omgeving, te weten: Marcel Everts ('Abba Fever') op bas en Fred Meijer (van de Vordense band 'Beware') op piano en hammond, Timmy van Lingen als backing vocal, Frank de Haan op gitaar en Maartje Epema op viool en backing vocals (beiden van de band 'Balkanari').

Vrij toegankelijk
De avond is niet alleen bedoeld voor vrienden en familieleden van de leerlingen maar ook voor belangstellenden die bijvoorbeeld overwegen in de toekomst zangles te nemen of zich aan te sluiten bij een popkoor of vocalgroup. Voor meer informatie en opgave zie ook de website.


www.muziekopvenhorst.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant