De jeugd beneden de 12 jaar kan meedoen in de fietsklasse. Foto: PR
De jeugd beneden de 12 jaar kan meedoen in de fietsklasse. Foto: PR

Programma De Stugge Veer Cross bommetje vol

Algemeen

WICHMOND - De inschrijving voor De Stugge Veer Cross op 10 september in Wichmond is vorige week gesloten en deze is zeer succesvol verlopen. Maar liefst 130 deelnemers met motoren, quads of brommers hebben zich ingeschreven en dat betekent dat het programma bommetje vol zit.

Zo vol dat de organisatie al mensen heeft moeten teleurstellen. Er wordt gecrost op het kermisterrein, de grootte van de crossbaan is daardoor beperkt en zo is de grens van het deelnemersveld al bereikt. Maar dat betekent niet dat u niet welkom bent als bezoeker, want De Stugge Veer Cross organisatie, bestaande uit leden van Jong Gelre Vorden-Warnsveld en alle vrijwilligers, belooft er weer een onvergetelijke dag van te maken.

Er wordt namelijk gecrost in verschillende klassen, waaronder een spectaculaire superklasse, waar de toppers uit de regio het tegen elkaar mogen opnemen. Maar ook voor de beginnende crosser is er ruimte in de brommerklasse. De jeugd beneden de 12 jaar kan meedoen in de fietsklasse. Aan het aantal inschrijvingen voor de fietsklasse zit geen limiet. U kunt uw zelf of uw zoontje of dochtertje tot een uur voor aanvang opgeven in de feesttent. Het inschrijfformulier voor de fietsklasse is vanaf 19 augustus te downloaden via de website: www.jong-gelre.nl en deze dient u op de dag van de cross in te leveren.

Naast de baan is er ook volop vertier. Zo zal er voor de kinderen van alles te beleven zijn. Vanaf 14.30 uur is er volop muziek in de feesttent. De muziek gaat door tot ongeveer 21.00 uur.

Voor meer informatie kijk je op Facebook: www.facebook.com/DeStuggeVeerCross of op de website.


www.jong-gelre.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant