Vers belegde broodjes bij Bakerypoint tankstation Weulen Kranenbarg

Vorden - Even tanken, olie of gas halen en tegelijkertijd de inwendige mens verwennen met een vers belegd broodje of een warme snack, het kan bij tankstation Weulen Kranenbarg in Vorden. Van een heerlijke Italiaanse bol met gerookte zalm tot een halve baguette met brie, sinds begin augustus is het allemaal verkrijgbaar bij het Bakerypoint gedurende de reguliere openingstijden van het tankstation.

Er is een ruim assortiment van vers belegde broodjes, het aanbod frisdranken en warme, hartige snacks is uitgebreid én op zondag vanaf 09.00 uur zijn er verse Duitse broodjes verkrijgbaar. Belegde broodjes kunnen doordeweeks voor 10.00 uur besteld worden, dan kunt u ze vanaf 12.00 uur ophalen. Jantine Weulen Kranenbarg: "Ook is het koffieapparaat vervangen en bieden we nu verse bonenkoffie".

De indeling van het bemande tankstation is volledig veranderd sinds de komst van het Bakerypoint. Deze is ruimer van opzet doordat de schappen in het midden weg zijn en er is een zitplek gecreëerd bij het raam waar men rustig even kan genieten van koffie met een broodje of snack.

Verder is de website van Bakerypoint in wording, verwacht wordt dat deze vanaf oktober online gaat. Jantine: "We zijn ook bezig met een App, waarmee mensen online broodjes bij ons kunnen bestellen, en we starten binnenkort met acties waarbij men bij een koffie en broodje een gratis Telegraaf ontvangt en een actie waar door middel van zegels vanaf 21 september gespaard kan worden voor pluche knuffels.".

Kuster Olie tankpas
"Wat verder bijzonder is, is dat wij nog steeds een tankwagen hebben rondrijden, de meeste tankstations hebben dit niet (meer)", zo vertelt Paul Kuster van Kuster Olie, waar Weulen Kranenbarg vorig jaar een samenwerking mee aanging. Zo rijdt Wim Neerlaar rond om dieselolie bij boeren, loonbedrijven en hoveniers op locatie te brengen. "Tevens kan men bij ons terecht voor gasflessen voor de barbecue en Aspen (2 takt en 4 takt olie),en is het voor onze klanten mogelijk om met de Kuster Olie tankpas te tanken op maar liefst 50 locaties in Gelderland".

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden